Προϊόντα Σκάφους

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιδρυμένη τη δεκαετία του ’90 από τον Λάζαρο Ατματζίδη, η ADE MARINE (Ηλεκτρομηχανική Αιγαίου ΕΠΕ) διανύει την 4η δεκαετία της παρουσίας της στον τομέα του εξοπλισμού σκαφών αναψυχής.  Η ADE MARINE αποτελεί την πρωτοπόρα Ελληνική Εταιρεία για προϊόντα σκάφους με πορεία 30 ετών, που πρώτη ασχολήθηκε με την εισαγωγή μονάδων αφαλάτωσης και κλιματιστικών σκαφών αναψυχής, παραμένοντας παράλληλα ο παλαιότερος Ευρωπαϊκός εκπρόσωπος των περισσότερων διεθνών εργοστασίων όπου διατηρεί χρόνια συνεργασία.

Αποτελώντας τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των μεγαλύτερων και κυρίαρχων οίκων με δραστηριότητα σχετική με προϊόντα σκάφους και θαλάσσης, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εγκατάσταση εξοπλισμού σκαφών, για τη συντήρηση σκαφών αναψυχής, αλλά και το γενικότερο service σκαφών και εξοπλισμού.

Στην ADE παρέχουμε κορυφαίων προδιαγραφών υπηρεσίες και προϊόντα για σκάφη αναψυχής, που συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Το άψογο ιστορικό μας και η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε συνάψει με τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφράζεται σε επιχειρηματική αξία για εσάς και αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών σκαφών αναψυχής.

Προϊόντα Σκάφους Online

Έχοντας χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες αλλά και με τους έμπιστους πελάτες τα τελευταία 30 χρόνια, η ADE επενδύει στη σύνδεση αυτή δίνοντας μία επιπλέον ευκαιρία σε όσους αγαπούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Με αυτό το έναυσμα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα για τη δημιουργία του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος www.ade-marine.com.

Παλαιοί και νέοι πελάτες και συνεργάτες έρχονται πιο κοντά με την εταιρεία, αποκτώντας άμεση πρόσβαση σε όλα εκείνα που χτίζουν αυτή τη δυνατή σχέση αλληλεπίδρασης που χαρακτηρίζει τη μοναδική ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων της ADE MARINE.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε διαθέσιμα προϊόντα σκάφους και εξοπλισμό σκαφών αναψυχής online από τις καλύτερες εταιρίες σε παγκόσμια κλίμακα.

Προϊόντα Σκάφους ADE MARINE – Αξίες

Η ακεραιότητα και η σκληρή δουλειά είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα από την αρχή της ίδρυσής μας. Οι αξίες αυτές αντανακλώνται στο σημερινό έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας. Προτεραιότητα για εμάς ήταν ευθύς εξ αρχής η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των αναγκών όσων επιλέγουν την ADE MARINE για τον εξοπλισμό σκαφών αναψυχής και τα προϊόντα σκάφους. Μένοντας πιστοί στις αξίες μας και με αυτόν το γνώμονα δημιουργήσαμε και το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.ade-marine.com. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα σκάφους είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλον τον εξοπλισμό που χρειάζεται ένα σκάφος.

Η 30ετής εμπειρία στο χώρο αλλά και η σύναψη άψογων συνεργασιών μέχρι και σήμερα με σταθερές συνεργασίες ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα. Τεχνικοί σκαφών, μηχανικοί σκαφών, ψυκτικοί σκαφών, ηλεκτρολόγοι σκαφών, ηλεκτρονικοί μηχανικοί σκαφών, υδραυλικοί σκαφών, με πολυετή πρακτική εμπειρία και εκπαίδευση από τα μεγαλύτερα κέντρα παγκοσμίως, απαρτίζουν την ομάδα της ADE MARINE. Όλη η ομάδα της ADE είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει δίνοντας λύση σε κάθε ανάγκη και πρόβλημα.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας κατέχει όλες τις σχετικές διακρίσεις για τα προϊόντα και τον εξοπλισμό σκαφών, κερδίζοντας επάξια έναντι του ανταγωνισμού σε πρωτοπορία στον τομέα των after sales.

Η ADE αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους παρόχους για υπηρεσίες σκαφών αναψυχής σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, χάρη στη σταθερή εμπιστοσύνη και προτίμηση συνεργατών και πελατών. Όντας ευγνώμονες για τη χρόνια και καθημερινή υποστήριξη που λαμβάνουμε από όλους εσάς, αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε και στα επόμενα 30 χρόνια επιτυχημένης εταιρικής πορείας, υποστηρίζοντας καθημερινά κάθε ανάγκη εξοπλισμού σκαφών αναψυχής.