ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ

Σύστημα αφαλάτωσης σκάφους

Η παραγωγή νερού υψηλής ποιότητας για το σκάφος σας από αφαλάτωση υφάλμυρου είναι μία διαδικασία απαραίτητη για τις ανάγκες του θαλάσσιου ταξιδιού.
Το σύστημα αφαλάτωσης σκάφους είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την παροχή καθαρού νερού, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα ανά πάσα στιγμή.
Αποτελεί την καλύτερη λύση για μία αστείρευτη πηγή γλυκού νερού από τη θάλασσα.

Επιλέξτε το καλύτερο σύστημα αφαλάτωσης σκάφους που εγγυάται άριστη συνεχή λειτουργία με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά ασφαλείας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε συστήματα αφαλάτωσης αντίστροφης όσμωσης και πιο συγκεκριμένα, συστήματα αφαλάτωσης σκάφους HRO, συστήματα αφαλάτωσης σκάφους RAINMAN και συστήματα αφαλάτωσης σκάφους IDROMAR. Κατασκευασμένα από τους κορυφαίους παρόχους εξοπλισμού σκαφών αναψυχής, θα σας παρέχουν χαμηλό κόστος λειτουργίας και εξαιρετικής ποιότητας παραγόμενο νερό.

Ακόμα κι αν η κατανάλωση νερού είναι αυξημένη και ο χώρος που διαθέτετε περιορισμένος, αν αναζητείτε μικρό σύστημα αφαλάτωσης ή σύστημα αφαλάτωσης υψηλής παροχής, στη συλλογή μας θα βρείτε το κατάλληλο σύστημα αφαλάτωσης σκάφους αναψυχής.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας: