Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για  την καλύτερη εξυπηρέτησή του χρήστη/επισκέπτη/πελάτη υπάρχουν οι εξής διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης Κάρτας

Γίνεται δεκτή η πληρωμή μέσω κάρτας Visa, Mastercard και Maestro όλων των τραπεζών. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να διαφυλάσσεται η ασφάλεια των συναλλαγών.

Πληρωμή με Μετρητά ή Κάρτα στην Εταιρεία μας

Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή κάρτα στην έδρα της εταιρείας ADE MARINE – ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Π.Ε, οδός Μυκάλης  72, Πειραιάς. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον πελάτη και η πληρωμή με μετρητά ή κάρτα γίνεται στο ταμείο της του καταστήματος της εταιρείας, την ώρα της παραλαβής των προϊόντων.

Πληρωμή με Αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας)

Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, και μέχρι το ποσό των 500€. Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με χρήση υπηρεσίας ταχυμεταφοράς και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται με μετρητά κατά την ώρα της παραλαβής των προϊόντων, ενώ η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή είναι δωρεάν.  

Σε κάθε περίπτωση, μετά την καταχώρηση μιας παραγγελίας, η ADE MARINE – ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Π.Ε διατηρεί το δικαίωμα σε ειδικά εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ. αποστολή σε δυσπρόσιτη περιοχή, εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες κ.α.) και μετά από άμεση επικοινωνία με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) να μην αποδεχθεί την πληρωμή με αντικαταβολή αλλά να ζητήσει την κατάθεση του κόστους της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό, ανεξαρτήτου ποσού.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Προς διευκόλυνση και εξυπηρέτηση του πελάτη διαθέτουμε αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε διαφορετικές τράπεζες. Παρέχεται η δυνατότητα να γίνει κατάθεση του χρηματικού ποσού, μετά από προηγούμενη συνεννόηση για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιείται η παραγγελία. Στην αιτιολογία της κατάθεσης των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο κωδικός της παραγγελίας  έτσι ώστε να εντοπίσουμε εύκολα την πληρωμή και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία. Η παραγγελία θα πρέπει να είναι εξοφλημένη στο σύνολο της μαζί με ότι έξοδα προκύπτουν από τραπεζικές κρατήσεις.

Εάν εντός 2 εργάσιμων ημερών δεν υπάρχει σχετική με την πληρωμή ενημέρωση από τον πελάτη η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται και θα αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail ακύρωσης.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 251 00 2002 005112
ΟΝΟΜΑ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΠΕ / ADE LTD
ΙΒΑΝ : GR33 0140 2510 2510 0200 2005 112
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) CRBAGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 195/47033910
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΠΕ
ΙΒΑΝ : GR 27 0110 1950 0000 1954 7033 910
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC): ETHNGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 5102097776429
ΟΝΟΜΑ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΠΕ / ADE LTD
ΙΒΑΝ : GR18 0172 1020 0051 0209 7776 429
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ – BIC : PIRBGRAA

Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ασφαλής πλατφόρμας Paypal, για να εξοφληθεί η παραγγελία του χρήστη/πελάτη και να γίνει πληρωμή είτε με την πιστωτική του κάρτα είτε με το λογαριασμό του στο PayPal. Όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία παραγγελίας ο χρήστης επιλέγει από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal και οδηγείται σε n-line ασφαλές σύστημα συναλλαγών PayPal. Η χρήση και διαδικασία πληρωμής μέσω της πλατφόρμας της PayPal είναι πλήρως κατανοητή και αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται πάρα πολύ γρήγορα.

Η ADE MARINE – ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Π.Ε δεν διατηρεί ούτε αποθηκεύει καμία προσωπική πληροφορία στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ade-marine.com σχετικά με τις τραπεζικές συναλλαγές. Όλα τα τραπεζικά στοιχεία των πελατών τα οποία ενδεχομένως ζητούνται κατά την διαδικασία πληρωμής διαχειρίζονται από τον πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και τηρούνται από μέρους μας μόνο για όσο είναι απαραίτητο για τη σχέση ή  την εκπλήρωση της εμπορικής συναλλαγής. Για οποιαδήποτε απορία, μπορεί κάθε χρήστης να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 2130882726 ή στο email info@ademarine.com